IT

IMG_3011 

 Integrativ terapeut og traume behandling. v. Lene Borresen

At finde værdi i livet er det moderne menneskes helt store længsel. Hvad er du har i livet for? Hvad skal der til for at finde den dybere mening og sammenhørighed med dig selv og det der er omkring dig. Det moderne menneske er ikke længere i kontakt med noget – hverken sig selv eller naturen omkring og derfor kan livet opleves ensomt og tomt. Det mærkes måske som depressioner, angst, sorg, ked af det hed – det kan være svært at definere hvad der ligger neden under disse symptomer i kroppen, sindet og åndedrættet.

Det er muligt, at ændre denne måde, at være i dit liv på – muligt, at finde vejen og skabe den helt rigtige vej og det helt rigtige udtryk for dig gennem denne terapeutiske tilgang.

Du vil blive inviteret ind i forskellige interventioner for, at opdage og undersøge, hvem du i virkeligheden er og hvad det er der står og passer på dig – måske du opdager en gave der ligger lige der, parat til at blive pakket ud. En gave der indeholder stor kraft. Du vil måske opdage, at det som står der, har en værdi og en funktion som er helt særlig for dig.

Jeg arbejder udfra forskellige dimensioner:

  • Kroppen i centrum.
  • Energiflow.
  • Psykologisk proces.
  • Relations kompetence
  • Himlen ned på jorden igen.

Det kræver ingen forudsætninger at henvende dig eller at møde op til terapi - faktisk ønsker jeg du kommer helt som du ER!

Jeg ved det kan kræve stort mod, at henvende dig og at tage beslutningen om at gå i terapi. Derfor bestræber jeg mig på, at skabe et trygt og helende rum ved telefonisk kontakt og ved personligt fremmøde.

Jeg er 4.års studerende og dermed igang med mit sidste år på Tobias skolen v. Lene Ince.

 Jeg tager imod nye klienter efter aftale.

Du er altid velkommen til at kontakte mig!

Kontakt:

Telefon: 26112446

Mail: Zensitivyoga@gmail.com

 

 

Jeg ser frem til at møde DIG

Kærlig hilsen Lene